Informasjon og invitasjon til dugnad

Ladeanlegg:

Styret har etter innspill fra beboere og råd fra elektriker endret noe på prosjektet ladeanlegg.

I første omgang settes det opp to ladere og disse blir stående mellom garasjerekkene (der det i dag er parkeringsplasser). Når dette er ferdig og klart for lading, vil disse to parkeringsplassene kun være tilgjengelig for lading av el- og hybridbil. Det blir ikke tillatt å bruke disse plassene til «vanlig» parkering. Nærmere informasjon om selve ladingen vil komme senere.

Kostnadsoverslag er cirka 60 000 kr og styret har valgt å benytte Aalmo AS. Om det er spørsmål til dette kan styret kontaktes.

Merk at antall ladere selvsagt vil følge behovet i borettslaget. Dersom mange nå velger å kjøpe elbil eller ladbar hybridbil vil vi fortløpende jobbe med å få på plass flere ladere. Gi gjerne beskjed til styret om du skal kjøpe/har kjøpt, slik at vi kan planlegge framdriften. Vi håper alle er fornøyd med at vi nå snart faktisk har lademulighet i borettslaget.

Dugnad torsdag 26.august fra kl.17:00:

Som et ledd i å få kuttet kostnadene på ladeanlegg har vi valgt å ta en liten gravejobb med dugnadsinnsats. Vi håper derfor på litt hjelp førstkommende torsdag fra kl.17:00. Om været tillater det og vi er nok folk, kan vi også gjøre annet forefallende arbeid utendørs. Eksempelvis beise sittebenker på plen, se til eple- og plommetrær (fjerne epler/plommer fra bakken), luke ugress fra hekk ved 11- og 13-blokka o.l.

Denne gangen vil det bli servering – både tørstedrikk og kaffe, samt noe å bite i 😉

For styret

Sara Aasland

Styreleder

Tlf.: 924 91 173

Epost: post@strindbo.no