Strindbofestivalen 2022

Lørdag 13.august, fra kl.17:00

Arrangert av og for Strindbo Borettslag på den nye flotte markterrassen vår!
Ta med deg familien, samboeren eller bare deg selv, for å bli kjent med alle de flotte folkene som bor i vårt lille borettslag.

ET HELT NYTT KONSEPT

Som en del av avtalen vår med utbygger Bjørnstad fikk vi byttet ut de gamle rundstokkene rundt lekeplassen, og satt opp en helt ny markterasse på den flotte gressplenen vår. Dette ønsker vi å feire med hele borettslaget.

PROGRAM

Folk må gjerne slå seg ned på den nye plattingen allerede fra formiddagen av. Det vil være opprigging fra rundt kl.15:00 og offisiell åpning av festivalen kl.17:00. Deretter vil det være noen kulturelle innslag mens grillene får den perfekte temperaturen. Når innslagene er over er det over til grilling, mingling og bare hygge utover kvelden.
KaaAAnskje kommer kongen? Eller bare Knudsen og Ludvigsen. Hvem vet?

HAR DU PLANER FOR DENNE DAGEN?

Ikke noe stress! Vi har full forståelse for at det er andre ting som skjer i livene deres. Derfor er alle velkomne til å komme og dra hele kvelden – ingen bindingstid 😉

HVA SKJER?

Grilling
Det vil bli satt i gang to bålpanner til grilling av medbragt grillmat, grønnsaker, marshmellows eller andre ting du liker å grille.
Musikk og underholdning
Det vil være satt opp høytalere for å skape litt stemning. Det vil også være åpent for innslag av mange ulike arter. Har barnet ditt lært seg å spille trommer eller blitt en mester i triksing? Kanskje har du en indre trubadur som vil ut? Har du akkurat skrevet en sykt bra (eller middels) standup og ønsker å prøve den på en trivelig gjeng?
NÅ HAR DU SJANSEN!
Bare ta kontakt på festival@strindbo.no for å melde på et underholdningsinnslag, for deg selv eller på vegne av barn/venner.
Aktiviteter
Det vil bli lagt opp til ulike aktiviteter for små og store. Forslag blir satt pris på! Send gjerne dine forslag til festival@strindbo.no

Bli kjent med den hyggelige naboen

Det er ikke til å legge skjul på at beboerne i dette borettslaget kanskje ikke har så mye med hverandre å gjøre, spesielt under pandemien. Noen møtes på dugnad eller generalforsamling, men det er kanskje ikke arenaen for å skape nye bekjentskaper. På Strindbofestivalen får man muligheten til å nyte en kald brus (eller annet) med en nabo man synes har sett hyggelig ut, men man aldri har fått muligheten til å slå av en prat med.

Kanskje kan du risikere å få en ny turkamerat, noen å dra på treningssenteret med eller bare en hyggelig nabo å låne verktøy av. Uansett vil det være trivelig å slå av en prat med den hyggelige naboen.

#strindbofestivalen2022 #festival(sein)sommer

Illustrasjonsbilde av kos

Ved spørsmål, ta kontakt med festivalansvarlig Viktor Tingstad

Mob: 481 72 317

E-post: festival@strindbo.no